Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyfan va ful


ruiner ruiner ruiner
fan

jag hatar
hatar mig själv

ge mig söthet
ge mig söthet

snälla skrik

skrik inte

jag vill inte höra din äckliga röst
den äcklar mig

jag äcklar mig
mitt ansikte får mig att vilja spy

var jag söt?
jag var
kanske
men
det
är
ruiner



nu




Övriga genrer av Lovesick
Läst 777 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-03 15:20



Bookmark and Share


  thyme
mycket bra!
2007-10-24

  jaghetersara
PANG! så är den för mej.
lite läskig också. inget fjant här.
inget åhhhh jag önskar att
jag var lika söt som flickan från det blååååå.
utan på riktigt. bra. *bokmärka*
2007-06-17

  *Camilla*
Älskade vännen jag tycker du är vacker
du har alltid varit det
ååh, när vi träffades första gången
du var så söt
är så söt
säg inte så om dig själv
fasten ja känner igen känslan...varje dag...
Älskar dig <3
2007-03-07

  verkligen
detta är så anorlunda mot allt överpoetiskt på denna sidan
men detta är äkta
usch vad bra
bokmärke!
2007-03-05

    Morbide
sånt som man kan känna
mycket bra
2007-03-04

  Såpbubbla
bra skrivet, särskilt första delen :)
2007-03-03

    sötsnö
gillar den skarpt :)
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Lovesick
Lovesick