Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta mig tillbaka till världen full av glitter och stjärnor, så gör jag detsamma för dig


jag formar mina händer
till ett hjärta
och jag vill så gärna
ge det till dig

jag vill att du ska se mig igen
ge mig igen,
de där läpparna
som var mjukast i världen

jag snubblar över orden och faller i din famn
vill bara falla igen
och igen

glittret tog slut för länge sen
stjärnorna är gömda i mörkret
och cigarettröken gör det svårt att se mig

men försök,
snälla försök

dina ögon är de enda som ser
de enda som ler
och snart finns jag inte längre
























om jag ger dig allt jag har,
kan vi dela dina andetag då?




Övriga genrer av Lovesick
Läst 620 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-27 19:12



Bookmark and Share


  Nattljus
SÖT!
2008-11-28

  Heartscene
AW <3 MAJA JAG SAKNAR SÖNDEJ DEJ Å DINA ORD BRÄNNER
<3333
2008-10-12

  Varga
den här var verkligen fin
2008-10-07

  Doktor Vinter
aw..

Så känns mitt liv just nu också
2008-10-05

  Frederick
du är verkligen sjukt bra.
2008-08-15

  joss
vackert! man blir stum
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Lovesick
Lovesick