Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kröp i mina vener, nu vill jag att du går härifrån.


Ångesten kryper i mig,
som spindlar instängda i en bur.
I mig.

Döda ångesten,
stick hål på lögnen!

Jag ristar hjärtan i mina armar,
men dom blir aldrig så vackra som dom blev,
då jag tänkte på dig, och visste att du tänkte på mig.
Jag hittar dig inte längre i mina drömmar,
som jag så väl sparade för dina andetag.
Du brukade drömma om mig med,
men nu har vi båda vaknat.

Kärleken som jag trodde du gav mig,
existerade aldrig på vintergatan.
Jag fryser ihjäl
och bara ångesten älskar mig nu.

Falska rakblad, ljuger med sina vassa kanter.
Jag viskar ljudlöst



hjälp mig.




Övriga genrer av Lovesick
Läst 597 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-29 18:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smärtsam och ändå vacker text om ångesten och den smärta som nästan tycks vara ett livsvillkor för oss poeter. Kärlekslösheten kan verkligen göra ont ibland, men tro mig, det finns hopp.
2007-12-15

  ramlar
starkt & vackert
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Lovesick
Lovesick