Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the whirlwind 04.59 am


hon sover nästan
fortfarande

på en gräddvit kudde
vilar tunga ögonlock
över enkla sanningar om drömmar

och trots gryningen,
vilar även mörkret
vid sidan av




fönstret står på glänt
och släpper sakta in nattens
sista kyla




virvelvinden,
vilar
väntar
värmer

hans tunna andetag
viskar sömn




små fingertoppar
dansar över hans skulderblad
men han vaknar inte

små nätta fötter
letar sig nära hans
värme




min virvelvind

men han kan inte tillhöra
aldrig
henne,
aldrig
någon alls




trots framtiden
vilar hon sina läppar
tryggt
mot solens strålar
mot honom




täcket skyddar hennes tunna hud,
hennes smala armar

liksom han, virvelvinden













drömmar övergår till tankar,
ögonlock lättas




jag vill inte vakna,
tänker hon

om inte vindpustarna mot min nacke fortfarande är hans andetag




Övriga genrer av Lovesick
Läst 481 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-30 18:00



Bookmark and Share


  Nymånen
fin gillar speciellt "om inte vindpustarna mot min nacke fortfarande är hans andetag"
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Lovesick
Lovesick