Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag har börjat fundera på vilka sidor i dagboken jag ska bränna upp innan jag tar livet av mig.


för mina lungor vill sluta andas.


det var aldrig meningen.
men de sydliga vindarna,
blåser aldrig från söder längre.


havet blev för stort.
och mina lungor slutade andas.




Övriga genrer av Lovesick
Läst 678 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-15 00:15



Bookmark and Share


  TedEdFred
jag tyckte denhär var sjukt vacker <3
2008-02-02

    BABYSTAR
Jag älskar det du skriver,
det är så bra, så underbart.
Allt du skriver, känns det som om du skrivit om mig.
Som om du varit inne i min hjärna,
och rotat runt lite,
sedan hittat och satt ord på,
det som jag själv aldrig lyckas med.
2007-12-17

  Louise. J
Oh, du är som så bra. Jag har läst flera av dina dikter. Men den här är som.. åh, underbart. Bra beskrivet och allt! Applåd..
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lovesick
Lovesick