Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dina andetag gör ont, är inte mitt fel. Avståndet skadar mig med.


Tiden för oss har runnit ut.

Likt tårarna på våra kinder,
som speglas i varandra,
trots de många mil som skiljer dom åt.

Likt blodet på våra armar,
som vi speglar i våra känslor,
den ångest du ger mig av att älska.

Likt rödvinet på våra läppar,
som speglar önskan,
vi vill glömma och aldrig se tillbaka.




















Kom kom kom.







Om du låter mig,
kan jag läka dina andetag på nytt.




Övriga genrer av Lovesick
Läst 606 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-24 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lovesick
Lovesick