Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget

 

Vad är en

känslomänniska

om den inte blir trodd på

då den öppnar

sitt inre?

 

INGET.

 

Snälla

Låt mig

vara något.

 

Nu då vi aldrig mer ska ses.

 

                                                                                      

Varför

tror du inte på mig

då jag säger

att jag älskar dig.

 

Vad spelar det för roll för dig?

Du älskar ju inte mig.

 

Nu då vi aldrig ska höras mer.

 

 

Varför måste du hitta

andra orsaker

till mina känslor jämnt.

 

Varför kan du inte åtminstone

tro på att jag känner

som jag säger?

 

Nu då vi aldrig ska skriva till varandra mer.

 

 

Jag är ju

INGET




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-03-04 17:14



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Stark, sorgligt att inte bli trodd och att bli ett \"inget\"...inte betyda något när man öppnar sitt innersta.
2007-03-05

    Lindizz
berör mitt inre, stark text som känns viktigt...
2007-03-04

  Cris
Ush..! *suck*
berör mig i djupet..tro mig
jag känner
2007-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf