Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en speciell Poet


Du är viktig för mig ...


Jag vet inte vad jag ska skriva ...
Om att du är viktig för mig
Det kan jag skriva ...
Att dina dikter är som näring för mig
Du låter mig glömma allt för en stund
För mig iväg i dina texter

Ditt sätt att formulera dig
är som att komma hem för mig
Jag läser och smakar på
dina ord ...
som blir mina när de kommer till mig

Dina tankar som du förmedlar
på ditt speciella sätt
får mig att få ny näring
Värme och ett uns av tilltro
Du är viktig för mig
Det kan jag skriva ...

Du får mig ofta att skratta
Ibland gråta
Du öppnar upp det som känns
stängt och igenbommat
Du är viktig för mig
Det kan jag skriva ...




Fri vers av sunnanvind
Läst 589 gånger
Publicerad 2007-03-05 15:22



Bookmark and Share


  issac.a.m
Underbart..vilken härlig känsla du förmedlar
vackert!!! verkligen vackert..en stjärndikt!
2007-03-06

  Söder
Mycket vackert. Berörande poesi som alldeles säkert gör din specielle poet riktigt glad. Fint!
2007-03-05

    Maria Malm
Underbart skrivet. Allting betyder någonting ..någon gång. Det är många som är viktiga för mig..
2007-03-05

  Freeman
Vilken underbart varm och kärleksfull dikt!
Vem som helst känner din värme som läser dessa ord, tack!
2007-03-05

  Lasseman VIP
Ja det är nog det största och vackraste, att en stor poet hyllar en annan, vilken lyckost som kan tillägna sig denna av dig..vackert skrivet..
2007-03-05

  Jack_iX
Att få betyda något för någon är fint ...

Att något betyder något är också en fin gåva man fått !

En vacker hyllning !!!
2007-03-05

  Lena K Nilsson VIP
Mycket fint!
2007-03-05

  Cris
Jättefint!!
2007-03-05

  Gawain
Ja, poesi ska tilltala, beröra. Det har någon lyckats bra med förstår jag. En fin dedikation till den hemlige poeten där ute, en bland många...

Tycker om, den är fin
2007-03-05

  Lars Granlöf
Mycket vackert.
Tycker speciellt alla vi poeter =)
O tar åt oss lite grann alla till manns.
2007-03-05

  prinscess VIP
ja då får vi hoppas att denne/denna poet läser denna vackra text
det var varmt och vackert skrivet av dig
att tillägna något nåt sånt här
hoppas att det är uppskattat
2007-03-05

  nettizen
Ja.. då har denne poet verkligen lyckats för det är ju förmedling det handlar om. Vacker hyllning från en poet till en annan och där lyckades DU väldigt bra! *applåderar*
2007-03-05

    Lindizz
åh vilken hyllning till en speciell poet...tänk vad ord kan beröra inom oss....känner igen det du skriver. Mycket fin!
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind