Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kräver... att få... ha en blöt kind.

 

I ilska

vandrade jag omkring i skogen

 

Gjorde djupa spår i snön

med oanad kraft

 

Jag kräver att mina spår ska synas

 

 

Jag skällde som aldrig för

inom mig.

 

Skrek tyst så högt

att snön föll ner från grenarna.

 

Jag kräver att mitt ord ska höras.

 

 

Jag repeterade allt

som jag aldrig kommer att säga dig.

 

Och blängde

på solens reflekterande i snön.

 

Jag kräver att det jag är ska synas.

 

 

Utmattad

vandrade jag sen hem

 

Satte mig ner i vår tomma kyrka på hemvägen

och fyllde mitt inre tomrum.

 

Hela dagen rann tårar ner efter min ena kind.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-03-05 16:05



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Läser din starka text o man känner frustrationen över att inte bli hörd o över att inte få ur sig det man egentligen känner...stänga inne känslan som bara syns i tårar...
2007-03-05

    sunnanvind
Den stunden i skogen gjorde dig väl, det är jag övertygad om! Det kanske var gråta du skulle börja med för att sedan ta det andra!
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf