Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gammal vårdikt




Våren (1981)

 

Våren är här

och varje blomma

flaggar. Träden är

gröna och allt är

vått, fär all snön

har ju smält.




Fri vers av Jojo
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-03-05 16:50



Bookmark and Share


  Albert
nio år var du, vackert
2007-03-05

  Marreb
En härlig liten barndikt. Själv skrev jag komiskt nog mest spökhistorier som barn... :-)
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo