Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu: höstvarm, vinteräpplen, cirkushaiku, exotisk väckarklocka, klimax a la Västra Götaland, hörbart (till Birgitta S.), tystnadsspråket, solskensväg, haiku: mörkermöte, haikuskogen II och smekhaiku


Dd 11 September 2006


värmen från henne
fick hans trygghet att växa

gjord för kärlek
2006-09-29


där halvmånar möts
omogna äpplen blänker

längst in i sundet
2006-09-17


innan hon kommer
börjar cirkusmusiken

på Radio Rix
2006-09-14


exakt klockan sex
gol tuppar, hundar skällde

nära ekvatorn
2006-09-14


när du gick ifrån
mig, skulle du bara till
Konsum och handla
2006-09-10


spetsar mitt öra
till din längtans långa färd

förstår hur du är
2006-09-09


det gör detsamma
om du förstår mina ord

jag vet vem du är
2006-09-09


stigar blir stränder
i soluppgångens landskap

farbar lycka finns
2006-09-09


mellan lyktstolpar
cyklar skuggorna förbi

möter mitt mörker
2006-09-08


osynlig hon sjöng
vid skogens glänta synlig

kärlekskällan ljöd
2006-09-03


guldrankans portal
smeker mina lemmars hud
nära din blomma
2006-09-03





Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-05 21:52



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Längtan, kärlek och sorg i ord som ringlar fram som en porlande bäck. Vackert.

Eva
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP