Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov lilla vän, kvällen är sen...


Jag sjunger nynnande
smekande min vaggvisa
Låter dig vila i min famn
inget ont ska dig röra
Mammas famn är varm
och mjuk
Blunda lilla vän
kvällen är sen
John blund är här
sveper med sitt paraply
och stjärnorna gör din
blick dåsig

Mamma älskar dig!
Smeker ditt lockiga hår
känner din doft
Ett litet leende
belåtet runt din mun
från dagens upptåg
gör mig varm inombords
Shh...Fortsätter nynna
nu sover du
Älskade lilla ängel Engla




Fri vers av sunnanvind
Läst 365 gånger
Publicerad 2007-03-05 22:37



Bookmark and Share


  Taggen
jävligt fint skrivet...
2007-03-07

  Lars Granlöf
Så fint, så man vill bli barn igen.
Engla?
2007-03-06

  devilsangel
Det här blir ett bokmärke! Helt underbara ord om ditt kött och blod. Vackert och berörande, ger en känsla av trygghet och
gränslös kärlek/kram
2007-03-06

    Maria Malm
Så fin text!
2007-03-05

  Jan Linderoth
Engla, underbart namn och en underbart varm godnattdikt!
2007-03-05

  aftermath
vilken kärlek.
du kan visa texten för henne när hon blir stor och..
stolt!
2007-03-05

  prinscess VIP
vad vacker denna var
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind