Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min brinnande själ...

varenda gång jag ser dej vill jag bara brinna känna smärtan inom mig..
dra med dig i djupet tillsammans med mig när jag ser dig ..nu har du lämnat mig och kommer aldrig tillbaka vad ska jag ta mig till jag älskar dej så att det gör ont...
jag tål inte se dej längre mitt hjärta blöder och min själ brinner.. du ljög för mig om allt hur kunde du göra så i mot mig du sa att du inte var en sån person... nu har jag levt med min brinnande själ i alla dessa år.. nu vill jag bara dö med mitt brustna hjärta..
du kanske saknar mig när jag är borta men inte nu inte aldrig..
du sårar alla du älskar du bryter dina löften du sårar och lämnar..Alla du älskar hur kan du göra så ... men du sårade mitt hjärta mer än du någonsin har sårat någon annan, mig mest jag gav dej min oskuld mitt hjärta hela jag försvann i ett mörker där jag inte kan röra mig där mörkret trycker ner mig.. där i mörkret omgiven av eld och lågor med mitt brustna hjärta lever bara jag med minnena om dej, hur lyckliga vi var du lovade att vi aldrig skulle skiljas åt men nu är det försent vi kan aldrig vara tillsammans sen den där hemska dagen du kom och du lämnade mig förevight..
du såg djupt i mina mörka bruna ögon och kysste mig farväl och vände dej om och försvann bort i mörkret, sen såg jag dig aldrig mer, aldrig mer . . .



Det Gör Fortfarande Ont..




Fri vers av Kixy
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-03-06 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kixy
Kixy