Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
??????????


Tyngden av vattnet..

Tyngden av vattnet ..


JAG har svårt att andas, det känns som om mina lungor kommer att sprängas..
Jag vet att jag kommer att dö men än kämpar min själ mot det tunga vattnet som trycker ner min kropp.
Allt är kalt och mörkt, och jag känner långsamt hur mina lungor slutar att andas, jag kan inte göra något åt det jag är för svag..
Jag känner hur min kropp sakta börjar att långsamt dö.. Jag känner ingenting, jag tänker bara på dej, mina minnen som snart är borta, och att jag aldrig kommer att få se dig mera., Strömmarna sliter i min själ..
Tyngd av vattnet tänker jag bara på dej min ängel, hur jag så många gånger jag inte velat leva..
Men nu vill jag det, jag vill se dit ansikte igen, bara få känna din lukt när du går förbi..
Att se dig varje dag, men ändå är det så smärtsamt att bara få se dig och inte få känna på dig inte vara nära dig..
I dag kunde jag ha dött och det jag tänkte på just då när jag insett att jag kommer att dö., Det var dig min ängel, bara dig och ingen annan..


Jag älskar dig …




Fri vers av Kixy
Läst 447 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-05 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kixy
Kixy