Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev som en text till musik


Nattfjärilar & flyttfåglar

jag förutspådde kaos
när du klev in i min värld
en okontrollerbar paus
där ditt lugn gjorde mig kär

vi förutspådde vår
det kliade under min hud
vinterkylan hade tappat sina spår
känslorna fick liv genom sin gud

ref:
Gitarrerna hittar ut
till gatorna där mynten byter plats
och hungern stillas till slut
tillsammans när vi skyddar vårt palats

du förutspådde vår färd
till anonymitetens mecka
en okomplicerad underbar värld
du sa: kärleken kommer att räcka

ref:
Gitarrerna hittar ut
till gatorna där mynten byter plats
och hungern stillas till slut
tillsammans när vi skyddar vårt palats




Fri vers av J P
Läst 363 gånger
Publicerad 2007-03-06 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P