Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför måste man älska


Det finns förlorade drömmar
en och annan sönderblekt själ
sönderslitna hjärtan
Snälla
ge mig ett enda skäl
till varför
man bör ge bort
sitt eget hjärta

Rädslan
för att bli sviken
oron under ensamma nätter
och en bitter svartsjuka

Varje gång när jag står inför den
kärleken
tänker jag på slutet.
Tårar, ensamhet
och den darrande själen

Jag vill ha mitt hjärta kvar
huden får leva orörd
mina djupaste tankar får förbli
oformulerade ord
för vem vet vad du tar
mitt hjärta?
eller mitt liv?
båda gör lika ont
och ensamheten är mig att föredra




Fri vers av mamma08
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-06 12:42



Bookmark and Share


  prinscess VIP
ja kärlek kan göra ont men den är vacker
och för två älskande som ger varandra kärlek
kan ge hopp inför framtiden
det kanske kan ge dig en viss tröst
fast du är rädd för att bli sviken
jag kan känna i gen mig i det du har skrivit
att bli sviken gör ont men på något sätt måste man gå vidare
i livet finna nya vägar att gå på
så någonstans på livets väg kommer du att våga älska igen
tro mig
Lycka Till
du kommer att fina kärlekens lycka inom dig själv för att våga ge kärlek eller få kärlek igen
varm kram
2007-03-06

  Merrlina
de var klokt
men ensamt
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

mamma08
mamma08