Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riktigt riktigt Kär


När ditt hjärta skär

och din längtan tär

och dina läppar begär

i het atmosfär

Jag lovar och svär

det är DÅ det Är

Ja bara då

du är riktigt, riktigt KÄR






Fri vers av Mia Marcus
Läst 850 gånger
Publicerad 2007-03-06 20:40



Bookmark and Share


  nettizen
Japp! Så är det! Häftiga rim också.
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Mia Marcus
Mia Marcus