Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är rädd för döden...

Det finns inget som skrämmer mig så mycket som döden, ändå borde jag vid det här laget ha accepterat den. Min rädsla är stor, men ändå försöker jag nå den, genom att ibland tappa hoppet och försöka. Men snart ångar jag mig och då kan det vara för sent. Döden lockar mig med sina ord om det ljuva, det lätta. Dess begär slukar mig, tar hela min själ och färgar den svart. Men nu ska jag kämpa, igen och igen kommer jag falla men en dag ska jag kunna le och säga att jag mår bra. Alltså på riktigt, inte bara för du ska sluta oroa dig, utan för att jag mår bra och är lycklig!




Övriga genrer av Lonley star
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-07 12:05



Bookmark and Share


  aol
blev så berörd i mitt hjärta
2008-01-29

  Lasseman VIP
Ja det kommer många gånger i livet där vi skulle vilja öppna dörren bortom döden, men väl där, är vi naturligt rädda för den, då vi är osäkra och okunniga..om det finns ett annat bättre liv bakom, eller ej..
bra text som jag gillar =)
2007-03-07

    Bim
Det är naturligt att vara rädd för döden,för någon som skriver så öppet och fint som du så kommer livet att segra som det största begäret.Hälsn.Bim
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Lonley star
Lonley star