Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu, tanka nattkarusellen, ett liv, en far, motivkrets, styrbarhet- inspiration från rödluvans \"Allt och så detta liv\", stämningsskikt på G, tabuord och sångstigar


Dd 13 November


Förstå allt som hänt
Behärska allt i nuet

Känna framtiden
2006-11-16


Hennes brända blick
såg osägbara minnen

från krigets Irak
2006-11-13


I vindstilla kväll
innan höstmörkret fallit

går han till havet
2006-11-12


Bakom motivet
någonting som bör vara
före mitt första

den blanka ytans skönhet
döljer djupets simpla drog
2006-11-12


livet som handling
ringar du in

eftertankens frågor
sticker ut

vem och vad styr oss
egentligen?
2006-11-11


Gnyr, gnäller och svär
som borstbindarens dotter
glad på djupet är

gillar grönt och annat skönt
gurkhopp mellan nyorden
2006-11-10


Krockskadad tanke
från barndomens veckopeng
tala om pengar
2006-11-10


I lundens vinter
spelar ditt öppna hjärta
ballader om liv
2006-11-02






Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 624 gånger
Publicerad 2007-03-07 15:56



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Livets frågor i ett myller. sköna formuleringar.

Eva
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP