Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon vill helst gå ifrån sig själv...

 

 

Med regnet strilande

ner för ansiktet

vandrade hon på våta gator

 

Tom i blicken

med bultande hjärta

önskade hon att finna

en plats att vara på

tills lugnet lagt sig

 

Varje ljud omkring henne

fick hjärtat att slå hårdare

hon ville in i värmen

men när hon gick in

blev ljuden starkare 

och hon längtade ut

i friska luften igen

 

Så vandrade hon

halva dagen

tills lugnet lagt sig

en aning

 




Fri vers av Jojo
Läst 185 gånger
Publicerad 2007-03-07 16:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ångestladdad text....välskrivet!
Bra!
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo