Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POETERS DILEMMA

POETERS DILEMMA

Poeters dilemma är att överdriva
den känslan som verkligheten
framkallar.
Rummet blir inte vardagligt utan
den blir ödesmättad



Mr G




Övriga genrer av Mr G
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-03-07 19:17



Bookmark and Share


    Josse G
Att vara en poet är lätt
men att skriva som en poet är svårt

JossG
2007-03-07

    Geerpop
Visst överdrivs det mycket för att
få läsare
Bra ord i detta sammanhang

Geerpop
2007-03-07

  Stardust VIP
Och att i diktens form komprimera en känsla, en tanke, ett händelseförlopp, ett LIV med några få rader. Det är ett dilemma!
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G