Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda små hjärtan

Röda små hjärtan
I min e-post, eller som kaka till kaffet
Röda små hjärtan
I ask, gjorda av gelé, eller choklad
Röda små hjärtan
För vänskap, eller kärlek
Röda små hjärtan
I dag på alla små röda hjärtans dag




Fri vers av Lena VIP
Läst 550 gånger
Publicerad 2005-02-14 15:27



Bookmark and Share


    Mejja
... men vi får inte glömma alla de hjärtan vi kan ge alla andra dagar då de bringar hopp och ljus. Vänta aldrig med att dela ut ett hjärta! Ett sparat hjärta kan bli hängandes kvar...
2005-03-05

    Göte Holmlund
Behovet av hjärtproteser är enormt undersökningar visar att bara i västvärlden lider 11 miljoner av hjärtsvikt
2005-02-14

  Roger VIP
Den är värd mera...



2005-02-14

  Roger VIP
ett till för den här fina texten!

2005-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena VIP