Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag finns till för dig, jag vill lyssna


Älskade, berätta för mig

Inget annat skulle såra mig så mycket
eller tränga så djupt i min själ

Inget annat skulle få tårar att rinna som de gör
eller göra mig så förtvivlad

Inget annat skulle få mig så arg
eller tvinga mig skriva de hemskaste orden

Inget annat än din tystnad
eller blicken som undviker min. . .




Fri vers av Nems
Läst 603 gånger
Publicerad 2007-03-07 19:38



Bookmark and Share


    Suicide
vackert, känsla och mkt kraft och styrka, fortsätt i samma anda!
2007-03-25

    mrMister
åååhh, jag blir så frustrerad och ledsen när jag läser denna. den är starkt känslosam och når mig. vacker!! måste applåderas!
2007-03-17

    Fallingforyou
Åh, underbar dikt! Bokmärka! :D
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Nems
Nems