Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvunnen ängel

 

Min ängel

var är du?

Har du tappat dina vingar

och visat mig vem du är?

Går du inte längre på stranden

och möter mig när jag går där ensam?

Sitter du inte längre på min sängkant

och torkar mina tårar?

 

Min ängel

var är du?

 

Jag saknar dig så!




Fri vers av Jojo
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-03-07 21:54



Bookmark and Share


  devilsangel
Änglarna lämnar oss aldrig! Men det känns så ibland. Fina,vackra ord
2007-03-15

    ej medlem längre
Din ängel kanske tycker att du är stor nu och klarar dig själv. Det händer mig oxå med jämna mellanrum. Men ängeln finns där...i ditt hjärta...
Vacker!
2007-03-07

  nettizen
Mjuk, vacker, sökande...... gillar denna!
2007-03-07

  Patrik G
Vacker.......
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo