Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som naturen gråter för dig

Jag är som solarna som inte lyckades värma din kind
Jag är som vattenfallet som inte kunde släcka din törst
Jag är som trädet som inte gav dig tillräckligt med skugga,
som jorden som inte höll för din tyngd.
Jag är som natten som inte var mörk nog

Jag är som dem

otillräcklig för dig





Fri vers av Noyle
Läst 463 gånger
Publicerad 2007-03-08 19:38



Bookmark and Share


    Miranda_singer
Guud va bra!
super duper
2007-03-24

  Hinata
Bra! Du är så duktig på att skriva dikter! Jag tror att jag blir avundsjuk!
2007-03-11

    bottle of pop
du är så duktig!
skriver bra dikter på löpande band ju.
2007-03-10

  lodjuret/seglare VIP
i mina ögon
en härligt naivromantisk text

4 crysantemer blommar för dig
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Noyle