Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min storebror <3

Han ska föreställa så tuff
men egentligen är han mörkdädd
Han har stora fötter & stora skor
men är så liten i mina ögon på denna jord
Han ler när han mej slår
men inte då han är blå då han går
Han är så söt i sin Svarta golf
med armen ut genom rutan & musiken som duknar

Du är min StoreBror !


/Din LillaSyster bell <3




Fri vers av _Änglasyter_
Läst 338 gånger
Publicerad 2007-03-08 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Änglasyter_