Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Tro mig, jag vet.
Det var du som sket en äppelsmet.

Kalla som får, det är dina fötter som går...
Hårda som sten, det är dina ben...


Glöm inte mig,
en dum liten tjej.

Med hårda knytnävar,
Dem du för bävar.









Fri vers av vita nätter
Läst 419 gånger
Publicerad 2007-03-08 16:30



Bookmark and Share


    Noyle
Fan, jag vill oxå skita äppelsmet.
2007-06-08

    bottle of pop
början är inget vidare men slutet blir bättre :=)
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

vita nätter