Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en självisk tanke kanske, men sån är jag mot honom, och han mot mig


Min bror

jag fufflar
med ditt skratt
då du ler
för jag hatar
när du
har kul




Fri vers av vita nätter
Läst 543 gånger
Publicerad 2007-05-04 17:04



Bookmark and Share


    Noyle
OH MA GAAAD!! Väldigt kreativt skriven och helt sjukt gjord. Haha!! JAG ÄR SÅ JÄVLA FLUM!
2007-06-08

    bottle of pop
alltså jag vet inte varför men jag älskar den här dikten.
2007-05-04

    joje
Var har du fått allt det där ifrån
bra skrivet.
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

vita nätter