Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vita nätter

vita nätter
är du och jag
vi är kalla
snödroppar i
solens sken
månens glittrande
vågor
vi kommer
ner från
himmelen och
bäddar in världen
i rosa fluff




Fri vers av vita nätter
Läst 374 gånger
Publicerad 2007-05-04 17:01



Bookmark and Share


    Noyle
hihi, vilket kul slut. :P Du skriver så bra!!! XD
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

vita nätter