Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här försöker jag få en slags sagoeffekt


Fantasy

jag tappade
min vante i marken
den slog hål
på isen
då jag började
hoppa
jag tog ut min
ilska
på decembers
kyla
och gick iväg
nyskapad
men med en vante
mindre




Fri vers av vita nätter
Läst 522 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-04 17:10



Bookmark and Share


    bottle of pop
\"med en vante
mindre\"

finurligt!
2007-05-04

    BetweenTheLines
haha,underbart!

det här är stenskönt skrivet med tillika skönt befriande innehåll

very good!
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

vita nätter