Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en varm sommarnatt

jag önskar
dig lycka
i livet
min kära
darling
vi har inte mycket
tid på oss
att förgylla natten
kom låt oss
ha en trevlig stund
innan din mamma
kommer och säger
att du ska dö
älskling
förlåt
jag var så dum
som inte förstod
att du är den rätta
men nu vet jag
tillsammans är vi
en varm sommarnatt





Fri vers av vita nätter
Läst 377 gånger
Publicerad 2007-05-04 16:59



Bookmark and Share


    Noyle
Otroligt bra text, det bäst var ändå \"när din mamma sa att du ska dö\" för jag älskar mordiska mammor! Brukar ge min egen mamma en kökskviv eller två för ddet är så härligt att bli mördad två gånger om dan!
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

vita nätter