Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart skönhetssjäl

Och nålarna som satt i ditt mjuka skinn var
inte vassa nog för att borra ihjäl ditt sinne.
Jag står ensam här och väntar på en tillräckligt vass nål.




Fri vers av vita nätter
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-09 16:30



Bookmark and Share


    Noyle
YEY!
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

vita nätter