Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har du någonsin älskat någon?


tidsförändringar

det är mitt liv.
ta det med dig

så älskling känn inte smärtan
varje gång du hör ljudet av min röst
jag är bara glad att jag inte är den personen längre.

jag tittar bak på dig med ett leende
du säger: du har en chans till att göra rätt
men du har fel, jag är föralltid svart nu.








Fri vers av vita nätter
Läst 550 gånger
Publicerad 2007-05-13 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vita nätter