Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag sitter ensam vid mitt köksbord med tofsar i håret och glödlampan är bländande.

och du vet
stolen gjorde repor i golvet
när du så hastigt
reste dig och
gick iväg
och jag krossades
när du log
mot mig
baby, jag saknar inte
våra stunder
men allt du lämnade
allt som finns kvar
gör ont att
veta
att det är ifrån
dig




Fri vers av vita nätter
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-13 17:09



Bookmark and Share


    joje
De är så de ska låta:)
2009-10-13

  Snubblaraldrig
Men sjukt bra skrivet!
Liksom, hur kan man göra det så snyggt som du gjort?
Jaa detta var bra..
2008-01-26

    Noyle
asså måste u vara så grym? Men temat känns igen.. du vet vad jag menar.
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

vita nätter