Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill bara glöma..


jag vill bara glöma mina känslor för dej....
kan inte släppa dej jag moste få visa dej vad jag känner...
men inte, du föråde mig..
vad är det för fel på mig, jag kan inte älska någon lika mycket som jag älskade dej... vad ska jag ta mig till... vill inte leva, bara flygga i mitt mörkrer ensam, jag lever me minerna...
släpp mig så jag kan släppa dej, men det kan aldrig bli vi igen hur jag än försöker går det inte...
vad är det som är så fel med mig kan inte älska någon annan som jag älskat dej...
hur monga gånger har jag inte försökt... jag har lämnat dej för att jag var räd för mina känslor... jag har blivit så sårad att jag inte kan älska igen.. jag vågar inte älskar dej, fortfarande lever jag i mörker me minnerna jag har försökt men vill bara leva i min sorg och aldrig släppa mitt hjärta till någon annan..




Fri vers av Kixy
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-03-08 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kixy
Kixy