Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför?


Nej, skrek hon av ren reflex.
Det kom så fort att hon inte visste varför hon hade sagt nej.
En fråga som var så fel, ett uttalande långt ifrån verkligheten.
Men vad var det för fråga han ställde henne?
Vad var det hon hade nekat till så häftigt?






Övriga genrer av Hanna VIP
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-03-08 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna
Hanna VIP