Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningslösa ord

Detta är inte en dikt
jag ska inte ens försöka skriva en
du hatar kärlek och romantik
och jag vill inte plåga dig..
men med dessa meningslösa ord
ville jag bara säga...
Jag älskar dig!




Fri vers av Hanna VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-03-08 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna
Hanna VIP