Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen

Om jag hade en dröm igår natt
jag drömde att du var nära
så nära kan ingen komma

jag drömde en gång om en prins
han avr den mest stiligaste jag minns
så stilig så det förbjudet att vara

jag drömde en gång en dröm
om en spegelbild så klar
men den drömmen, finns ej kvar.




Fri vers av Hanna VIP
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-01-23 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna
Hanna VIP