Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev på en svenska lektion:P inte den bästa kanske haha:P


Hatets kärlek

i hatets stilla fotspår ska jag följa efter dig
i en värld jag längre icke existerar.
du omfamnar mig och ger mig din helvetes kyss.
kan du känna min smärta i natt älskling?
jag hör en lätt viskning från dig att nu ska det ske
Nu ska du inte känna smärta. jag skriker:
Du är min hjälte kom och skär ut mitt hjärta.




Fri vers av Hanna VIP
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-05-26 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna
Hanna VIP