Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäril

som en färglad fjäril färdas jag i solen
- och för en sekund glömmer jag
jag glömmer att det nyss regnat och det som får mig att falla
för sedan du kommit har jag fortsätt att flyga,
och delat med mig mina drömmar, mina drömmar om dig.
älskling, tro det eller ej, men du är luften under mina vingar




Fri vers av Hanna VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-04 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna
Hanna VIP