Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osynlig

Det var som om ingenting hade hänt
Hans tomma kalla blick skar i hennes hjärta
Det var som om han hade sett rakt igenom henne.
Och när han sakta såg bort hade han inte sett glansen i hennes öga,
Var det en glans av rädsla eller rop på hjälp?
Utan vetenskap har han förstört en själ och
inte skulle han någonsin kunna förstå allt det vackra.
Inte skulle hon kunna röra vid hans hjärta.
Han komma aldrig att förstå vad hon kände
Och när hon fällde en tår i hopp om sympati
Hade han redan försvunnit ur hennes liv, och kom aldrig mera tillbaka.




Fri vers av Hanna VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-04 22:15



Bookmark and Share


    Camillaa
Hemsk
men samtidigt vackert skriven
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Hanna
Hanna VIP