Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tända ljus och ett krossat hjärta

Tända ljus och ett krossat hjärta
Ligger jag i sängen och tänker på dig
Jag hatar att jag inte förstod vem du var
Vem du hade kunnat blivit för mig
Varma lågor och ett ensamt skrik
Kroppen svettas , hjärtat blöder
Jag är ledsen att du inte fick se, känna eller höra
Men detta är det enda jag borde göra




Fri vers av Hanna VIP
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-10-04 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna
Hanna VIP