Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek

Min kärlek är starkare än vad du någonsin kommer veta
och jag kommer inte lämna dig
min kärlek är större än vad hav kan vara
och det är djupare än det djupast vatten
min kärlek gå högre än bergen kan resa sig
och jag ser det i dina ögon
snälla tro mig jag har mer än nog.
fortsätt kämpa älskling, stanna kvar.
det finns ett ställe vi hör hemma
där saker är bra, där kärleken är stark






Fri vers av Hanna VIP
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-05-26 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna
Hanna VIP