Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tindra


tindrande stjärna
med gnistrande kristallspjut
fortsätt lysa upp





Bunden vers (Haiku) av bottle of pop
Läst 676 gånger
Publicerad 2007-03-09 17:02



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Så vacker!
2007-04-21

    Noyle
Great text (XD), men hur får du det att bli i mitten?
2007-04-16

  Markattan
\"gnistrande kristallspjut\" ger en mycket målande och vacker bild av dessa tindrande stjärnor. En fin haiku.
2007-03-19

  Silverprinsen.
underbar haiku, en äkta känslostorm
2007-03-11

    Mi11ie
Vacker. (:
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

bottle of pop