Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han söker sommar

han sitter ensam kvar
vid det rostiga staketet
där sommarskuggor
frusit fast

ser hur solens spegelbild
glittrar i marken

han förstår inte
varför himlen rasar
eller varför molnen
gömt undan hans värld

han förstår inte
att det han söker
inte lever längre

och han sitter ensam kvar

bara fotspår som
stannat upp i tiden
gör honom sällskap nu
när han blickar ut över
vintern




Fri vers av bottle of pop
Läst 725 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-24 19:12



Bookmark and Share


  Jolly Roger
Brabrabra, allt är bra, allt. Applåder till dig ^*
2008-07-10

  Lilla trollet
vackert målande
2007-06-28

    crapcat
\"vid det rostiga staketet
där sommarskuggor
frusit fast\"

så otroligt många vackra ord du får med i den här dikten! helt underbart målande & poetiskt.
2007-05-25

  shakespearerules
väldigt fint skrivet!
2007-05-14

    inmeddiginålsögatkamel
Väldigt väldigt vacker...!
2007-05-05

    Noyle
Clara, du är för mycket. För mycket av det goda. För jag har aldrig varit med om bättre texter, än de du gör nu. Det är din poesitid nu, eller hur. Älskar den, bokstavligt. Du äger sönder oss.
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

bottle of pop