Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU GER JAG UPP!!

jag försvinner inte i snötäckta jordhögar,
utan ivrigt frågande
och saknar liksom aldrig
att det var du
som inte ville ha mig mer

visst finns det rester av sjöarna i hvaet
ska vi mixa allting
och kalla det ingeting...




( Nu är det bevisat



Jag kan verkligen inte skriva )




Övriga genrer av Noyle
Läst 684 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-30 20:38



Bookmark and Share


    Livia.W
JOOO!
OCH RIKTIGT BRA OCKSÅ!
APPLÅD & BOKMÄRKE!!
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
2007-06-07

    bottle of pop
hihi shit vad jag älskar den! hjärtahjärtahjärta.
2007-05-31

    bottle of pop
nej, jag har läst den flera gånger nu och jag älskar den. det kan inte hjälpas. och säg vad du vill om det men, bokmärke och favorit. hihi
2007-05-31

    bottle of pop
JO DU KAN VISST. och jag gillar denna. jag tror jag kanske bokmärker.
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Noyle