Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ni vet, fjärilar i magen typ. haha. eller nått.


död fjäril

hej här sitter jag
med en fjäril i handen
den är gul och blå
och dum och så
lite slagen och tagen
det blev den i magen
men det är lugnt

den har slutat fladdra nu




Fri vers av bottle of pop
Läst 649 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-22 18:15



Bookmark and Share


  jaghetersara
härlig
2007-04-27

  Oskar...
Men hey.. illa tragisk liten text, men den naglade fast mig ett tag och jag gillar verkligen det spontana språket. Jag irriterade mig inte ens över rimmen, de kom så naturligt.
Härligt tragisk med andra ord, hehe.. Ha de!
2007-04-22

    Noyle
Hm... jag fattar inte riktigt. Men sista meningen är bra. :)
2007-04-22

  enlitenenstor
haha den här är helt underbar. älskar den!
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

bottle of pop