Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmare

jag är en drömmare

jag brukar sitta i min fönsterkarm
fantisera och blicka ut över stan
tills natten faller ner från himlen
och lägger tyngd på mina ögonlock

omringad av miljontals kuddar
och med ett täcke över mina axlar
öppnar jag fönstret och drar in doften av något gott
då är jag någon annanstans
i en annan verklighet

jag brukar sitta där med utsikt över stjärnorna
fantisera och dricka smultronte som aldrig tar slut
tills jag vaknar upp av morgontrafiken
och det är dags att gå till skolan

vill du göra mig sällskap?




Fri vers av bottle of pop
Läst 618 gånger
Publicerad 2007-04-07 12:29



Bookmark and Share


    Noyle
Det första jag tänkte var ingeting. Jag var för mållös.
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

bottle of pop