Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De ytliga såren läker fort, medan de inre kan skava genom hela livet.


när ingen ser..

Ett evigt mörker,
där hon sitter med ansiktet i händerna
och dränker sina misslyckanden i tårar
av krossade drömmar.

Hon kallar sig själv värdelös och oduglig
medan hon ivrigt försöker få sorgen att
försvinna med hjälp av smärtan från ett
rakblad som snittar upp huden i ett drag.




Fri vers av caraa
Läst 321 gånger
Publicerad 2007-03-09 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa