Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödens skugga




saliga äro de som
vandra i dödens skugga
hand i varandras händer
för evigt sammanlänkade
i ödets öden

hängda i träd i grenar
en dag föds vid horisonten
når oss inte når inte
längre än horisonten
vi vandrar i onämnbart
mörker





Fri vers av Turid
Läst 296 gånger
Publicerad 2004-01-26 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid